apkzonderafspraak.nl

U zocht:
APK ZONDER AFSPRAAK
Home

Dit zijn onze domeinen:

apk-eindhoven
apkkeuring
apkkeuring aalst waalre
apkkeuring acht
apkkeuring afspraak
apkkeuring best
apkkeuring geldrop
apkkeuring heeze leende
apkkeuring helmond
apkkeuring mierlo
apkkeuring nuenen
apkkeuring son breugel
apkkeuring valkenswaard dommelen
apkkeuring veldhoven
apkkeuring zonder afspraak
apk eindhoven
airco eindhoven
apk aalst waalre
apk acht
apk afspraak
apk best
apk geldrop
apk heeze leende
apk mierlo
apk nuenen
apk son breugel
apk valkenswaard dommelen
apk veldhoven
apk zonder afspraak
bayeux
carwash eindhoven
apkkeuring eindhoven
apk helmond

Wij sympathiseren met >>

Dit artikel is bewerkt en afkomstig uit Groot Eindhoven van 18 maart 2005

APK EINDHOVEN “APK keuren doe je zelf”

EINDHOVEN

Een APK keuring kan je het best laten doen door een onafhankelijk keuringsstation. Of anders gezegd: APK keuren doe je zelf.

Dat is de stellige overtuiging van Jan Bonnier. Hij is dan ook een neutraal APK station begonnen: APK Eindhoven.

Bonnier is al jarenlang werkzaam in de garagewereld. Hij ziet een stijgende behoefte aan neutrale en onafhankelijke APK keuringen. “De autobranche is verziekt. Als je ziet wat voor lage bedragen sommige bedrijven vragen voor APK, soms zelfs gratis, dan is het duidelijk dat men daar niets meer op kan verdienen. Een gratis APK bij een grote beurt en dat soort acties, dat is echt onzin. Dat kan gewoon niet, de klant betaalt het uiteindelijk toch”, legt hij uit. Volgens Bonnier komt het dan ook vaak voor dat bedrijven onnodige reparaties uitvoeren. “De onwetende particulier wordt gewoon opgelicht.”

APK Eindhoven is een neutraal en onafhankelijk APK station. “Ik denk dat het heel slim is als mensen een keer per jaar een onafhankelijk iemand naar de auto laten kijken. In die behoefte willen wij voorzien.” Het bedrijf van Bonnier werkt zonder afspraak. Iedereen kan er met elke auto, ongeacht type en bouwjaar, terecht voor een onafhankelijke APK keuring. “We keuren, maar de reparaties doen we niet. Hooguit stellen we iets bij zoals de koplampen en natuurlijk geef ik er wel advies bij. De mensen kunnen dan zelf kijken waar ze de reparatie laten uitvoeren”, aldus Bonnier.

“In deze financieel mindere tijden is het goed als de particulier na gaat denken hoe hij zijn auto keurt. Een onafhankelijke keuring bij APK Eindhoven is weliswaar iets duurder maar het is zeker niet ondenkbaar dat je zo onnodige reparaties en dus hoge kosten voorkomt. Jan Bonnier is kort geleden gestart met APK Eindhoven en de reacties zijn positief. Volgens hem is er veel behoefte aan het professioneel en onafhankelijk keuren. “Gewoon APK uitvoeren zoals het hoort, dat is war het om draait. Na keuring weten de mensen wat voor reparaties ze moeten doen en hebben ze een goed stuk advies”, geeft Bonnier aan.

APK Bayeux is gevestigd aan de Bayeuxlaan 7 in Eindhoven.

U kunt er zonder afspraak terecht. Tevens kunt u bij APK Eindhoven terecht voor APK keuring van bedrijfswagens en campers.

Voor meer informatie kunt u bellen met 040-2527726

 

apkzonderafspraak.nl